Examine This Report on کارشناسی رنگ خودرو

هرچه صافکار ماهرتر باشد تشخیص آسیب دیدگی نیز سخت‌تر خواهد شود و اینجاست که به یک کارشناس رنگ خودرو حرفه‌ای نیاز پیدا می‌کنید.

ضمن شناخت کاربرد ابزارهای عمومی و خصصی در نقاشی و اتومکانیک مانند ماشین پولیش کاری ، تجهیزات کنترل کیفیت رنگ سنجي ، انواع حلال رنگ و… ، توانایی کاملی در استفاده از این ابزارهای برای بازرسی تشخیص رنگ خودرو بدست می اورید.

همچنین از دستگاه های مغناطیسی فقط روی خودروهایی که بدنه آهنی دارند می توان استفاده کرد اما دستگاه های دیجیتال روی خودروهایی با هر جنس بدنه ای اعم از آلومینیومی و فایبرگلاسی و غیره کاربرد دارد.

همچنین، در صورتی که یک خودرو تصادف کرده باشد ممکن است ایرادات فنی دیگری نیز برای آن به وجود آمده باشد که در کارشناسی مشخص میشود. بنابراین، قبل از خرید یک خودرو، ضروری است که آن را به کارشناسی خودرو برده و علاوه بر بررسی رنگ و بدنه ، خودرو از نظر فنی نیز مورد بازرسی قرار گیرد.

کارشناسان رنگ خودرو وظایف و مسئولیت ‌های متعددی برعهده دارند که مهم‌ ترین آن ‌ها عبارتند از:

در بازار کار کشور های اروپایی و آمریکایی نیز به دلیل تعداد بالای خودرو های شخصی، نیاز زیادی به متخصصان رنگ و بدنه خودرو وجود دارد و این حرفه از اعتبار و جایگاه ویژه‌ ای برخوردار است.

به محض ثبت اطلاعات، کارشناسان خودرو۴۵ با شما تماس می‌گیرند و تاریخ و شعبه موردنظر را برای کارشناسی خودرو شما اعلام می‌کنند. بدین ترتیب در موعد مقرر، خودرو را به نزدیک‌ترین شعبه می‌برید تا توسط کارشناسان خودرو۴۵ کارشناسی شود.

کارشناسی رنگ خودرو در این صورت نیاز به تجربه و مهارت دارد تا تمامی قطعات تعویضی تشخیص داده شوند.

این امکان فقط در کارشناسی ویژه کارنامه فراهم است. اگر در بررسی فنی، بخشی از خودرو دارای نقص عملکرد بود، مکانیک حاضر در محل، علت دقیق خرابی را مشخص و در گزارش کارشناسی درج می‌کند.

اما در بسیاری از مواقع فروشنده یا بنگاه سعی می‌کنند رنگ شدگی خودرو را پنهان کنند و بسته به میزان مهارتی که در رنگ شدن خودرو به کار رفته است، کارشناس رنگ ماشین ممکن است حرفشان باورتان شود. پیشنهاد ما این است که حتما مرحله کارشناسی رنگ را انجام دهید، زیرا ممکن است خودرو آسیب‌ها و خسارات شدیدی دیده باشد و شما بعد از خرید آن تا مدت‌ها فقط برایش هزینه کنید.

در این صورت ظاهر رنگ نقطه‌نقطه یا به اصطلاح پوست پرتقالی می‌شود. این هم نشانه‌ای دیگر است که می‌گوید خودرو رنگ شده است.

کاپوت را بالا بزنید و در صندوق عقب و تمام درهای خودرو را باز کنید و لبه‌های آن را بررسی کنید. ازآنجاکه در کارخانه اتاق خودرو را به طور یکپارچه و کامل (البته بدون وجود اجزای داخلی) رنگ می‌کنند، روی لبه‌ها و درزگیرهای داخلی خودرو نباید رنگی وجود داشته باشد.

برخی شرایط رنگ کردن اتومبیل در کارخانه و رنگ کردن توسط صافکار متفاوت است و همین مورد سبب متفاوت بودن آن‌ها خواهد شد. ضخامت رنگ کارخانه و ضخامت رنگی که برای ترمیم استفاده می‌شود تفاوت دارد.

در این دروه یاد خواهید گرفت چگونه یک چک لیست استاندارد و اصولی از مشاهدات خود در حین بازررسی رنگ بدنه خودرو و نیز معایب خودرو بصورت دستی و کامپیوتری تهیه کنید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *